maatwerkteam
Hallo Friesland! Hallo duurzaamheid!

Het advies

28 september 2012

Hallo Friesland! Hallo Duurzaamheid! Hallo Klus je Rijk!

Daar gaan we weer! Vandaag zijn de maatwerk adviseurs langs geweest samen met de cameraman, geluidsman en natuurlijk de producent. We hebben vandaag het maatwerk advies gekregen en onze speerpunten zijn besproken. De warmte camera en de rook proef hebben we ook gehad. Dan staan ze met een warmte beeld camera op ons huis gericht. Ook zetten ze de hele woning vol met rook om te zien waar isolatie lekken zijn. We weten nu wat we kunnen gaan doen om duurzamer te worden! Met het advies in onze gedachten kunnen we nu een goede planning maken en bekijken wat mogelijk is voor ons huis. Daarna starten we natuurlijk met ons ” rijk ” klussen.
maatwerkteamIMG-20130102-WA0019

Met andere woorden veel actie. En we beginnen nog maar net!! .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.