bestellen-tonzon
Hallo Friesland! Hallo duurzaamheid!

Vloer isoleren met Tonzon

19 oktober 2012

Hallo Friesland! Hallo duurzaamheid! Hallo Klus je Rijk!

Wat een super sponsor!! Ton Willemsen de oprichter van TONZON ondersteund ons met zijn opvouwbare isolatiemateriaal. Je zou kunnen zeggen: TONZON heeft de thermosfles flexibel gemaakt. Met deze techniek kan je met zeer weinig materiaal veel isolatiewaarde maken. 
bestellen-tonzon

Eerst bestellen via de webshop! We hebben de maten genomen en viawww.tonzon.nlde bestelling geplaatst. Binnen een paar dagen al in huis. Wil je ook net als ons iets bestellen we hebben speciaal voor jullie een kortingscode waarmee je 10% kortingkan krijgen: RobiN Het is hoofdletter gevoelig, eerste en laatste letter zijn een hoofdletter 

materiaal-tonzon Wat een klein pakketje. Is dit alles? JA ZEKER zegt Ton Willemsen. Hiermee kan jij de vloer van je woning goed mee isoleren. Dus niet een hele grote vrachtwagen met materiaal? Nee hoor gewoon een pakketje via de post.
 Ton Willemsen heeft mij hoogst persoonlijk geleerd hoe je zijn tonzon luchtzakken goed kan monteren. hij zei zelf al ”nu geen fouten maken… anders moet ik dat nog lang aan horen van mijn personeel” Nou ton je hebt je best gedaan hoor. het zeker merkbaar.   Ton willemse onder de vloer bij klusjerijk
filmen-tonzon

Natuurlijk werd alles gefilmd. Zelfs onder vloer ging onze camaraman mee! Bert is nergens bang voor. En zei ”ik zit altijd overal boven op met de camera”  

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.