Hallo Friesland! Hallo duurzaamheid!

Buren enthousiast maken!!

8 december 2012

Hallo Friesland! Hallo Duurzaamheid! Hallo Klus je Rijk!

Kunnen wij jou ook overtuigen om iets thuis iets grondig aan te pakken? Om bijvoorbeeld te gaan isoleren? Tocht strips aanbrengen? Zonnepanelen en -boiler aan te schaffen? Dit is ons doel van deze dag!! Denk net als ons ook aan de toekomst en het milieu. De energiekosten worden steeds hoger. Door zelf thuis maatregelen te nemen, kun je zorgen dat je energie rekening niet stijgt maar gelijk blijft of zelfs lager wordt. We zijn langs de deuren gegaan om buren te overtuigen om ook wat te doen.

We hebben een tasje gemaakt waar bespaar artikelen in zitten. Hiermee zijn we bij buren langs geweest. Veel hiervan hebben we kunnen overtuigen. Wat hebben we gedaan? Bij een van de buren hebben we tocht strips geplakt, een lamp verwisseld, een waterbespaarder gemonteerd en een doorvoerstekker toegepast. We hebben 20 buren blij gemaakt met onze mooie bespaartas. Het tasje met een waarde van 25 euro en zorgt voor een besparing van 40 euro per jaar en dat elk jaar weer. Daar zeg je natuurlijk geen nee tegen. We hebben een zeer leuke dag gehad en waren erg blij met de hulp van wethouder Isabelle Diks. Zij ondersteunde ons om onze buren enthousiast te maken. Nou dat is zeker gelukt!! Bedankt wethouder en buurtjes!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.