Hallo Friesland! Hallo duurzaamheid!

Interviews en fotografen!

26 december 2012

Hallo Friesland! Hallo Duurzaamheid! Hallo Klus je Rijk!

De media hebben ontdekt dat we mee gaan doen aan het tv programma Klus je Rijk! Verschillende kranten, bladen en fotografen hebben ons al benaderd. Super natuurlijk, want dat is precies wat we willen. Dat is ons verhaal vertellen en anderen hier ook enthousiast voor maken. Daarom doen wij mee aan dit tv programma. Dat we ons huis verbouwd hebben om duurzamer te leven en toch ons wooncomfort behouden.

Winnen is voor ons niet belangrijk. Wel vinden we het belangrijk anderen te overtuigen. Dat je net als ons al makkelijk en snel behoorlijk wat kunt besparen. Een aantal buren van ons hebben we al overtuigd, met ons bespaar tasje. Als gezin uit Friesland willen nu nog de rest van Nederland overtuigen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.