Hallo Friesland! Hallo duurzaamheid!

Laatste opnames

27 december 2012

Hallo Friesland! Hallo Duurzaamheid! Hallo Klus je Rijk!

De laatste opname dag is een feit!!

Een huis vol mensen, een camera, geluidsapparatuur, thermocamera en een rookmachine. Onze maatwerkadvieseur Sjoerd heeft ons huis samen met ingenieurs doorgelicht en heeft gekeken hoe wij onze woning hebben geisoleerd. Hij gebruikte te term: muts op, sjaal om en rits dicht! Ook heeft hij gekeken naar hoe wij energie hebben bespaard. De camera was voor ons geen onbekend terrein meer. ”we zijn vrolijk en losser” voor de camera. Onze cameraman Bert en producente Joska hebben smakelijk om onze ”friese/frisse” uitspraken zitten lachen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.