Hallo Friesland! Hallo duurzaamheid!

Wie zijn wij?

6 maart 2013

Hallo Friesland! Hallo duurzaamheid! Hallo Klus je Rijk

Wij zijn Robin en Bianca Vrieler. We hebben een woning uit 1918 in het Rode Dorp, onderdeel van de woonwijk Achter de hoven die we zo energiezuinig mogelijk willen maken. Maar ook willen we graag het comfort behouden. Er moet dan ook heel wat gebeuren om dat mogelijk te maken! Robin is installateur, dat zal ons de komende periode goed van pas komen.  Bianca werkt als verkoopmedewerker bij het Kruidvat en studeert daarnaast voor assistent-drogist. We leerden elkaar vier en een half jaar geleden kennen toen onze handbal verenigingen waar we lid van waren, samen gingen. De ultieme fusie dus!!

Allebei zijn we druk aan het werk, pas getrouwd en sinds een jaar trotse ouders van zoon Armin. Kunnen we ondanks de drukte ook ons huis nog compleet te verbouwen? Volg ons bij Klus je rijk! op RTL4. Vanaf zriaterdag 5 januari 8 zaterdagen lang omstreeks 16.30 uur (23 februari laatste aflevering) en de herhalingen op zondag, vanaf 6 januari 12.30 uur tot en met 24 februari 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.